Změna velikosti písma

Vyhledat v textu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů 

Správce údajů: Obec Zámrsk

Kontakty na správce najdete  ZDE

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce Obec Zámrsk jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:
vaclav.rehor@sms-sluzby.cz , tel. +420 770 600 789

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy obce Zámrsk, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí[1] a dodržuje důvěrnost i o stížnostech[2]. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy (odborně řečeno – naše obce je zpracovává jako správce), máte právo:

  • Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  • Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  • Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  • Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které si je možno stáhnout z odkazu ZDE

  • Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu elektronické podatelny obce https://www.zamrsk.cz/epodatelna zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  • Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  • Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

 

[1] § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

[2] Čl. 38 odst. 5 ON

 

Informační SMS

Obec Zámrsk - netfirmy.czMěstské, obecní úřady - netfirmy.cz

28. 6. Lubomír

Zítra: Petr a Pavel

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
30
LETNÍ BRIGÁDA
31
LETNÍ BRIGÁDA
1
LETNÍ BRIGÁDA
MUDR.BROMOVÁ - 1.6.2022 NEORDINUJE Z PROVOZNÍCH DŮVODŮ
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
2
LETNÍ BRIGÁDA
VAK VYSOKÉ MÝTO PROVÁDÍ ODEČET VODY
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
3
LETNÍ BRIGÁDA
VAK VYSOKÉ MÝTO PROVÁDÍ ODEČET VODY
LANGOŠE NA HŘIŠTI
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
SAMOSBĚR JAHOD ZAČÍNÁ
4
LETNÍ BRIGÁDA
ZVĚŘINOVÉ HODY
POZVÁNKA NA RYBÁŘSKÉ ZÁVODY
VAK VYSOKÉ MÝTO PROVÁDÍ ODEČET VODY
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
5
LETNÍ BRIGÁDA
MISTROVSKÉ UTKÁNÍ MEZI SK ZÁMRSK A LÁZNĚ BOHDANEČ
VAK VYSOKÉ MÝTO PROVÁDÍ ODEČET VODY
LETNICE 2022 ZÁMRSK
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
6
LETNÍ BRIGÁDA
VAK VYSOKÉ MÝTO PROVÁDÍ ODEČET VODY
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
7
LETNÍ BRIGÁDA
VAK VYSOKÉ MÝTO PROVÁDÍ ODEČET VODY
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
8
LETNÍ BRIGÁDA
VAK VYSOKÉ MÝTO PROVÁDÍ ODEČET VODY
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
9
LETNÍ BRIGÁDA
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
10
LETNÍ BRIGÁDA
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
11
LETNÍ BRIGÁDA
VÝLUKOVÉ JÍZNÍ ŘÁDY
12
LETNÍ BRIGÁDA
13
LETNÍ BRIGÁDA
V PONDĚLÍ 13.6.2022 BUDOU ZRUŠENY DOPOLEDNÍ ÚŘEDNÍ HODINY
14
LETNÍ BRIGÁDA
15
LETNÍ BRIGÁDA
ČEZ DISTRIBUCE - OZNÁMENÍ O PLÁNOVANÉ ODSTÁVCE ELEKTRICKÉ ENERGIE - 15.6.2022
SITUACE V AUTOBUSOVÉ DOPRAVĚ
16
MUDR. BROMOVÁ - 16. ČERVNA NEORDINUJE
17
PRO PÁTEK 17.6. ZRUŠENY AUTOBUSOVÉ SPOJE ZÁMRSK - VYS. MÝTO VE 13:08 A V 15:42 HODIN.
18
FOTBALOVÝ KLUB ZÁMRSK - POZVÁNKA NA MISTROVSKÉ UTKÁNÍ
19
20
AUTOBUSOVÉ SPOJE ZE ZÁMRSKU V PONDĚLÍ 20.6.2022
21
AUTOBUSOVÉ SPOJE 21.6. 2022
22
AUTOBUSOVÉ SPOJE 22.06.2022
23
ŠKOLNÍ ZÁMRSKÁNÍ
DNEŠNÍ- 23.6.2022 - AUTOBUSOVÉ SPOJE BEZ ZMĚNY
24 25
TURNAJ OBECNÍCH SPOLKŮ V PÉTANQUE
26
27
OD PONDĚLÍ 26.7. DO ČTVRTKU 30.6.2022 - PLOŠNÁ OPRAVA KŘIŽOVATKY NOVÁ VES, U KŘÍŽKU
28
OD PONDĚLÍ 26.7. DO ČTVRTKU 30.6.2022 - PLOŠNÁ OPRAVA KŘIŽOVATKY NOVÁ VES, U KŘÍŽKU
29
OD PONDĚLÍ 26.7. DO ČTVRTKU 30.6.2022 - PLOŠNÁ OPRAVA KŘIŽOVATKY NOVÁ VES, U KŘÍŽKU
30
OD PONDĚLÍ 26.7. DO ČTVRTKU 30.6.2022 - PLOŠNÁ OPRAVA KŘIŽOVATKY NOVÁ VES, U KŘÍŽKU
1 2 3

Návštěvnost stránek

385903