Změna velikosti písma

Vyhledat v textu

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů 

Správce údajů: Obec Zámrsk

Kontakty na správce najdete  ZDE

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce Obec Zámrsk jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:
ivana.rehorova@sms-sluzby.cz , tel. +420 770 600 789

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy obce Zámrsk, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí[1] a dodržuje důvěrnost i o stížnostech[2]. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy (odborně řečeno – naše obce je zpracovává jako správce), máte právo:

  • Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  • Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  • Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  • Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které si je možno stáhnout z odkazu ZDE

  • Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu elektronické podatelny obce https://www.zamrsk.cz/epodatelna zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  • Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  • Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

 

[1] § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

[2] Čl. 38 odst. 5 ON

 

Informační SMS

Obec Zámrsk - netfirmy.czMěstské, obecní úřady - netfirmy.cz

30. 7. Bořivoj

Zítra: Ignác

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
28
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
MRÁKOTÍN-PRODEJ KUŘAT
29
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
POMOC ZASAŽENÝM TORNÁDEM
30
LÉTO V SOKOLOVNĚ
NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA - JASO TRADE S.R.O.
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
1
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
2
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
3
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
4
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
5
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
6
POZVÁNKA NA VÝSTAVU FOTOGRAFIÍ
7
ČEZ - ODSTÁVKA ELEKTRICKÉ ENERGIE V ZÁMRSKU
ZRUŠENÉ ÚŘEDNÍ HODINY NA OBECNÍM ÚŘADĚ V ZÁMRSKU
MUDR. BROMOVÁ OZNAMUJE DOVOLENOU
8
ZRUŠENÉ ÚŘEDNÍ HODINY NA OBECNÍM ÚŘADĚ V ZÁMRSKU
MUDR. BROMOVÁ OZNAMUJE DOVOLENOU
9
ZRUŠENÉ ÚŘEDNÍ HODINY NA OBECNÍM ÚŘADĚ V ZÁMRSKU
MUDR. BROMOVÁ OZNAMUJE DOVOLENOU
10 11
12
RYCHLÁ POMOC OBCÍM ZASAŽENÝM TORNÁDEM A BOUŘEMI - AKTUALIZACE
13 14
ZTRACENÝ PES - ZLATÝ RETRÍVR TOBY
15
ZTRACENÝ PES - ZLATÝ RETRÍVR TOBY
16
ZTRACENÝ PES - ZLATÝ RETRÍVR TOBY
17
ZTRACENÝ PES - ZLATÝ RETRÍVR TOBY
POHOSTINSTVÍ V PODSKALÍ - POZVÁNKA NA GRILOVÁNÍ
18
ZTRACENÝ PES - ZLATÝ RETRÍVR TOBY
19
ZTRACENÝ PES - ZLATÝ RETRÍVR TOBY
ZKRÁCENÉ ÚŘEDNÍ HODINY V PONDĚLÍ 19.7.2021
20
ZKRÁCENÉ ÚŘEDNÍ HODINY V PONDĚLÍ 19.7.2021
21
ZKRÁCENÉ ÚŘEDNÍ HODINY V PONDĚLÍ 19.7.2021
22
ZKRÁCENÉ ÚŘEDNÍ HODINY V PONDĚLÍ 19.7.2021
23
ZKRÁCENÉ ÚŘEDNÍ HODINY V PONDĚLÍ 19.7.2021
24 25
26 27 28 29 30
KONTROLY A ČIŠTĚNÍ KOMÍNŮ
31 1

Návštěvnost stránek

356693